Babaváró hitel TB (oep) igazolás

Babaváró hitel TB (oep) igazolás online

Az a fránya tb igazolás. De van egy jó hírem, Interneten is igényelhető, 8 napon belül postázzák. Órákat spórolsz meg, kerüld el a sorban állást, vagy a hosszas utazgatást. Személyesen intézed, akkor is 8 napot kell várnod. Leírom hogyan igényelheted online, kényelmesen, kb 2 perc alatt a babaváró hitelhez szükséges tb (oep) igazolást, másnéven biztosítási jogviszonyt igazoló Hatósági Bizonyítványt.

A babaváró hitelhez szükséges Tb igénylőlapot töltsd le: babaváró támogatás_tb-igénylő Az igénylőlapot számítógéppel vagy kézzel, nyomtatott nagybetűkkel kell kitölteni!

Lépjen be ügyfélkapus jelszóval https://epapir.gov.hu/level/uj

bejelentkezés ügyfélkapuval

Új levél írása. Az alábbiakat válaszd ki az adatlapon:
Témacsoport: Kormányhivatali ügyek
Ügytípus: Egészségbiztosítási pénztári feladatok
Címzett: A megyeszékhely szerinti járási hivatalt kell kiválasztani, vagy Budapest esetén a BFKH XIII. Kerületi Hivatalt.

tb igazoláshoz

 

 : (példa)

Tb igazolás babaváró támogatáshoz

 : (példa)

„Üdvözlöm,

Mellékelve küldöm az igénylőlapot a babaváró támogatás igényléséhez szükséges, biztosítási jogviszonyt igazoló Hatósági Bizonyítvány kiállításához.
Kérem, hogy a Hatósági bizonyítványt a levelezési címemre postázni szíveskedjenek.

Köszönettel: … ”

tb igazolás kitöltés

Tovább a csatolmányokhoz. Ott tudod feltölteni az aláírt beszkennelt igénylőlapot.

csatolmány

Tovább a véglegesítéshez. A visszaigazolást érdemes elmenteni. Remélem segíthettem.

 

100 %-os lakossági napelem pályázat 2021. december 6-tól kezdődik megyénként ütemezetten. Akár 11.000.000.-Ft támogatás. A napelem pályázati lehetőséget nyújt az országos átlagot el nem érő jövedelmű, saját tulajdonú ingatlannal rendelkező magánszemélyek számára, hogy vissza nem térítendő támogatással lakóépületeiket megújuló energiaforrással lássák el.

Hozzászólások lezárva.